Bel ons: +31 (0) 416 376 400

 Deskundig advies

 Ruime productvoorraad

 Snelle leveringen

Alle machines die wij leveren komen met de befaamde service van de Witt Eindverpakkingssystemen. Machines in gebruik kunnen op enig moment niet meer naar behoren werken of kunnen zelfs compleet stil vallen. Op dat moment is het fijn om te weten dat wij service engineers hebben om u in dit soort gevallen weer op weg te helpen. Al onze service engineers beschikken over relevante kennis van zaken. Onze servicebussen zijn compleet ingericht met de meeste gangbare onderdelen. Wij zorgen ervoor dat uw verpakkingsafdeling altijd operationeel kan zijn want daar draait het tenslotte allemaal om.

Onze werkplaats

Wij beschikken over een eigen werkplaats waar aanpassingen worden gedaan aan bestaande machines. Wilt u uw dozensluiter om laten bouwen zodat deze dozen kan sluiten die buiten de specificaties vallen of wenst u een software aanpassing? Indien het technisch realiseerbaar is, zullen wij onze hand er niet voor omdraaien. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de servicedienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. onze medewerkers geven u graag een passend advies.

Hulp Nodig? Wij bellen of mailen u terug.


U mag natuurlijk ook zelf bellen:
+31 416 376 400

Wij hebben een aanspreeknaam nodig
Wij hebben een bedrijfsnaam nodig
Wij hebben een telefoonnummer nodig om contact op te kunnen nemen
Ongeldige invoer