Bel ons: +31 (0) 416 376 400

 Deskundig advies

 Ruime productvoorraad

 Snelle leveringen

Inspectie van arbeidsmiddelen

Op het gebied van elektrische veiligheid en in het kader van de ARBO wet is het de taak van de werkgever zorg te dragen dat elektrisch gereedschap, machines en apparaten veilig te gebruiken zijn. Dit kan gerealiseerd worden door middel van de keuring NEN 3140/EN 50110. De inspectie van onze machines dient periodiek uitgevoerd te worden (jaarlijks).

Door inspectie van uw elektrische arbeidsmiddelen kunt u aantonen dat u “veilige” arbeidsmiddelen beschikbaar stelt aan uw werknemers. Vaak wordt dit ook door verzekeringsmaatschappijen in hun polis omschreven.

Na de inspectie ontvangt u een schriftelijk bewijsstuk en een keuringssticker, met daarop de datum van de eerst volgende inspectie. Hiermee kunt u aantonen dat uw installaties aan de wettelijke verplichtingen voldoen.

Waarom testen we?

De noodzaak om draagbare en vast aangesloten apparaten te testen neemt toe, airconditioners, handdroger, elektrische verwarmingselementen en natuurlijk ook onze verpakkingsmachines zijn steeds beter vertegenwoordigd in ons dagelijks leven. Maar, aangezien zij vaak gebruikt worden, brengen ze risico’s met zich mee. De huidige wetgeving dicteert daarom dat alle apparaten in publieke ruimtes periodiek getest moeten worden om hun veiligheid vast te stellen. Wanneer de apparaten beschadigd zijn kan er o.a. brand ontstaan.

Wilt u een inspectie laten uitvoeren? Laat dan u gegevens bij ons achter. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een NEN3140 keuring aan

Wij hebben uw bedrijfsnaam nodig om u te kunnen benaderen
Wij hebben u naam nodig om te weten wie we kunnen benaderen
Wij hebben uw telefoonnummer nodig om u te benaderen
Wij hebben uw e-mail adres nodig om u te kunnen benaderen
Ongeldige invoer

Hulp Nodig? Wij bellen of mailen u terug.


U mag natuurlijk ook zelf bellen:
+31 416 376 400

Wij hebben een aanspreeknaam nodig
Wij hebben een bedrijfsnaam nodig
Wij hebben een telefoonnummer nodig om contact op te kunnen nemen
Ongeldige invoer