Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Support

Hier vindt u veelvuldig gestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Mocht het antwoord er niet bij staan, dan kunt u uw vraag ook stellen via het formulier.

Wat betekenen al die termen die gebruikt worden bij palletwikkelaars? In dit artikel leest u alles over pallet wikkelen en de gebruikte termen bij deze verpakkingsmachines.

Laatst aangepast op vrijdag, 30 januari 2015 13:35
Gepubliceerd in Palletwikkelaars

Palletwikkelaars geven een statuscode weer op het display bij problemen. Wat betekenen die statuscodes bij een palletwikkelaar en hoe lost u deze het beste op.

Laatst aangepast op dinsdag, 22 augustus 2017 14:41
Gepubliceerd in Palletwikkelaars

Bij palletwikkelaars is hetvan belang dat de folie juist wordt geplaatst op de foliewagen. Folies hebben een kleefzijde (kling). Deze kleefzijde kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de rol zitten. Het is van belang dat tijdens het wikkelen dat deze kleefzijde aan de binnenkant zit. Alleen op deze manier blijft de folie goed zitten na het wikkelen. Bovendien zijn pallets gemakkelijk naast elkaar te plaatsen zonder dat deze aan elkaar blijven kleven.

Laatst aangepast op vrijdag, 21 juni 2013 13:03
Gepubliceerd in Palletwikkelaars

Hoe werkt een dozensluiter eigenlijk? Dozensluiters worden over het algemeen gebruikt bij het sluiten van Amerikaanse vouwdozen aan de onderzijde en/of bovenzijde in een enkele arbeidsgang. In ons assortiment van dozensluiters vind u de uitleg per dozensluiter en worden bepaalde termen gebruikt die wij hieronder trachten uit te leggen. Mocht u nog vragen hebben, dan adviseren wij u graag.

Laatst aangepast op woensdag, 20 juli 2016 10:18
Gepubliceerd in Dozensluiters

Krimpfolie wordt veelal toegepast om producten te bundelen en te beschermen. Belangrijk bij de keuze van krimpfolie is dat deze deze goed sealbaar is en gemakkelijk machinaal verwerkt kan worden.

Laatst aangepast op vrijdag, 21 juni 2013 13:47
Gepubliceerd in Krimpmachines