Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

2000F Logistic wikkelsysteem

Het automatisch wikkelsysteem FG-2000F Logistic versneld het wikkelproces aanzienlijk t.o.v. een standaard wikkelsysteem. 

Men plaatst een pallet d.m.v. een heftruck of elektrische palletwagen op de speciale rollenbaan welke is geplaatst op de draaischijf. De machine kan gestart worden met een afstandsbediening of een startknop op de machine. Men haalt een nieuwe pallet op en duwt de reeds gewikkelde pallet met de nieuwe pallet op de uitvoer rollenbaan. Laat de te wikkelen pallet zakken, lepels eronderuit en start de machine opnieuw. Bij een pallet van 1100mm. hoogte zal het wikkelproces 70 sec. in beslag nemen. De uitvoerbaan kan als buffer uitgebreid worden tot 5 palletplaatsen en de gewikkelde pallets kunnen d.m.v. een handpompwagen, elektrische palletwagen of een heftruck van de uitvoerbaan worden gehaald. 

Waar wordt het 2000F Logistic wikkelsysteem ingezet?

De FG-2000F Logistic is uitermate geschikt om in korte tijd veel pallets in te wikkelen. Bijvoorbeeld in logistieke centra
waar men snel containers wil lossen.

Meer informatie nodig?