Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

e-Maturi pallet-omsnoeringsmachine

De e-Maturi is een automatische horizontale omsnoeringsmachine in het hoge segment. Speciaal om u tegemoet te komen aan de hoogste standaard van het horizontaal omsnoeren. Geschikt voor het omsnoeren van palletladingen uiteenlopend van flessen, vaten, kratten ed. Kortom alle ladingen worden stevig omsnoerd.

Vele uitvoeringen van deze machine zijn mogelijk. Deze zijn samen te stellen met behulp van De Witt eindverpakkingssystemen. Het standaard besturingsprogramma is voorzien van 10 programma’s en is eenvoudig te programmeren via het intuïtieve menu. De e-Maturi omsnoeringsmachine is geschikt voor zowel PP als PET-omsnoeringsband.

  • Revolutionair Boog-systeem;
  • Visueel waarschuwingssysteem rond de hele machine;
  • HMI / Mens-machine interface;
  • Eerste 100% elektrische en duurzame horizontale omsnoeringsmachine.

We zullen uw e-MATURI samen ontwerpen, u heeft meer dan 70 opties om het naar uw wens aan te passen en meer dan 30 kleuren om uit te kiezen. Op maat gemaakt en met de beste levertijd op de markt.Ontworpen voor de agrarische, food, bouw, logistieke sector.

Meer informatie nodig?