Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Palletwikkelaars

Hier vindt u veelgestelde vragen en het antwoord betreffende palletwikkelaars. Indien uw vraag niet wordt beantwoord, dan kunt u het formulier gebruiken om uw vraag te stellen.

Wat betekenen al die termen die gebruikt worden bij palletwikkelaars? In dit artikel leest u alles over pallet wikkelen en de gebruikte termen bij deze verpakkingsmachines.

Laatst aangepast op vrijdag, 30 januari 2015 13:35
Gepubliceerd in Palletwikkelaars

Palletwikkelaars geven een statuscode weer op het display bij problemen. Wat betekenen die statuscodes bij een palletwikkelaar en hoe lost u deze het beste op.

Laatst aangepast op dinsdag, 22 augustus 2017 14:41
Gepubliceerd in Palletwikkelaars

Bij palletwikkelaars is hetvan belang dat de folie juist wordt geplaatst op de foliewagen. Folies hebben een kleefzijde (kling). Deze kleefzijde kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de rol zitten. Het is van belang dat tijdens het wikkelen dat deze kleefzijde aan de binnenkant zit. Alleen op deze manier blijft de folie goed zitten na het wikkelen. Bovendien zijn pallets gemakkelijk naast elkaar te plaatsen zonder dat deze aan elkaar blijven kleven.

Laatst aangepast op vrijdag, 21 juni 2013 13:03
Gepubliceerd in Palletwikkelaars