Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Actueel

De Witt introduceert een nieuwe  Anser U2 SmartONE" dozenprinter standaard voorzien van een cartridge met maar liefst 25,4mm. printhoogte.  De  U2 SmartONE" is zeer geschikt om op dozensluiters, etiketteersystemen en  bandtransporteurs gemonteerd te worden met de meegeleverde ophangbeugels. Uitlezing van menu of print kan op de printer zelf via de afstandsbediening op een groot 3,5" kleuren display. U kunt ook uitgebreid programmeren via het meegeleverde U2 Message PRO programma. De  Anser U2 printers zijn Compact, betrouwbaar, 100% onderhoudsvrij en zeer gunstig geprijsd. 


Nieuw handmatig omsnoeringsapparaat (accu gevoed) dat uitblinkt in eenvoud, prijs en kwaliteit. Werking d.m.v. een 2-knopsbediening en geschikt om te werken met polypropylene (PP) en polyester (PET) omsnoeringsband. Het hand omsnoeringsapparaat wordt met 1 hand bediend. Binnen enkele seconden spant hij de band automatisch aan, zorgt voor een degelijke vibrolas en snijd de band direct door. Gechikt voor polypropyleen (PP) en polyester (PET) omsnoeringsband van 0.5mm. tot 1.20mm. dikte en 6-16mm. in breedte. Verkoopprijs: € 1.095,00 excl. BTW


Momenteel zijn nieuwe productievideo's beschikbaar op die u kunt bekijken op onze website of op ons youtubekanaal.

Het betreft deze machines:

Dozensluitmachine MH FJ Slim Line
Robot wikkelaar CTP-600
Dozenopzetmachine CF20TX XL
Dozensluitmachine MH FJ 2
Palletwikkelaar WP2 Slim Line


Iedereen die containers verscheept, moet vanaf 1 juli het gewicht opgeven op de B/L. Het bepalen van het VGM kan op twee manieren:

  1. De geladen container wordt gewogen door gecertificeerde en gekalibreerde weegapparatuur.
  2. Alle onderdelen worden apart gewogen. Hierbij wordt het tarragewicht van de container dat te vinden is op de deur, opgeteld bij de lading en verpakkingsmaterialen.

Blijkt het opgegeven gewicht bij controle te veel af te wijken van het werkelijke gewicht, dan kan dit consequenties hebben. Mogelijk wordt de container aan boord geweigerd. Dit kan ook gebeuren wanneer er geen gewicht wordt opgegeven. Hierdoor loopt de zending vertraging op. Daarnaast kunnen de kosten voor de opslag van de container en de onbenutte ruimte aan boord worden doorberekend. De shipper is altijd eindverantwoordelijk voor het opgegeven gewicht.

De Witt EVS levert en voorziet palletwikkelmachines van een weegunit!  Voor meer informatie neemt u contact met ons op.