Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Actueel

De Witt introduceert een nieuwe  Anser U2 SmartONE" dozenprinter standaard voorzien van een cartridge met maar liefst 25,4mm. printhoogte.  De  U2 SmartONE" is zeer geschikt om op dozensluiters, etiketteersystemen en  bandtransporteurs gemonteerd te worden met de meegeleverde ophangbeugels. Uitlezing van menu of print kan op de printer zelf via de afstandsbediening op een groot 3,5" kleuren display. U kunt ook uitgebreid programmeren via het meegeleverde U2 Message PRO programma. De  Anser U2 printers zijn Compact, betrouwbaar, 100% onderhoudsvrij en zeer gunstig geprijsd. 


Nieuw handmatig omsnoeringsapparaat (accu gevoed) dat uitblinkt in eenvoud, prijs en kwaliteit. Werking d.m.v. een 2-knopsbediening en geschikt om te werken met polypropylene (PP) en polyester (PET) omsnoeringsband. Het hand omsnoeringsapparaat wordt met 1 hand bediend. Binnen enkele seconden spant hij de band automatisch aan, zorgt voor een degelijke vibrolas en snijd de band direct door. Gechikt voor polypropyleen (PP) en polyester (PET) omsnoeringsband van 0.5mm. tot 1.20mm. dikte en 6-16mm. in breedte. Verkoopprijs: € 1.095,00 excl. BTW


Deze zomer extra voordelig uw dozen dicht tapen met de Slim Line dozensluiter. Compleet geleverd met 11,8 kilometer PP-hotmelt tape voor maar €1.350,= excl. BTW. Bij deze Actie zijn inbegrepen:1x dozensluiter type Slim Line, 2x rollenbaan van 440mm. lengte, 4x zwenkwiel, 1x timer, 11,8 Km. tape. De actie is geldig t/m 31 augustus 2017 grijp dus Nu uw kans!


Momenteel zijn nieuwe productievideo's beschikbaar op die u kunt bekijken op onze website of op ons youtubekanaal.

Het betreft deze machines:

Dozensluitmachine MH FJ Slim Line
Robot wikkelaar CTP-600
Dozenopzetmachine CF20TX XL
Dozensluitmachine MH FJ 2
Palletwikkelaar WP2 Slim Line


Pagina 1 van 2