Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Actueel

Van dinsdag 31 maart t/m donderdag 2 april kunt u ons vinden in de Jaarbeurs te Utrecht waar wij zoals altijd deelnemen aan de Empack verpakkingsbeurs. U bent van harte welkom in onze stand D-103 voor kennismaking, uitleg en demonstratie onder het genot van een lekker bakje koffie. Wij tonen ook dit jaar onze nieuwe onwikkelingen op het gebied van eindverpakkingssystemen en helpen u graag met het vinden van een juiste betaalbare oplossing voor uw verpakkingsprobleem. U kunt zich hieronder vrijblijvend inschrijven, graag tot ziens!

Standnummer D-103

Klik hier voor gratis kaarten


Bekijk hier de nieuwe video van de ATIS 125 horizontaalwikkelaar met prachtig digitaal display. De ATIS125 is tevens voorzien van LED verlichting die door middel van kleur aangeeft in welke status de machine zich bevind. Een prachtige machine die wij op dit moment nog extra voordelig in de markt kunnen zetten.


De Witt introduceert een nieuwe  Anser U2 SmartONE" dozenprinter standaard voorzien van een cartridge met maar liefst 25,4mm. printhoogte.  De  U2 SmartONE" is zeer geschikt om op dozensluiters, etiketteersystemen en  bandtransporteurs gemonteerd te worden met de meegeleverde ophangbeugels. Uitlezing van menu of print kan op de printer zelf via de afstandsbediening op een groot 3,5" kleuren display. U kunt ook uitgebreid programmeren via het meegeleverde U2 Message PRO programma. De  Anser U2 printers zijn Compact, betrouwbaar, 100% onderhoudsvrij en zeer gunstig geprijsd. 


Nieuw handmatig omsnoeringsapparaat (accu gevoed) dat uitblinkt in eenvoud, prijs en kwaliteit. Werking d.m.v. een 2-knopsbediening en geschikt om te werken met polypropylene (PP) en polyester (PET) omsnoeringsband. Het hand omsnoeringsapparaat wordt met 1 hand bediend. Binnen enkele seconden spant hij de band automatisch aan, zorgt voor een degelijke vibrolas en snijd de band direct door. Gechikt voor polypropyleen (PP) en polyester (PET) omsnoeringsband van 0.5mm. tot 1.20mm. dikte en 6-16mm. in breedte. Verkoopprijs: € 1.095,00 excl. BTW


Pagina 1 van 2