Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Actueel

Bescherm uw product en afnemers tegen Covid met de nieuwe serie Plasticband horizontaalwikkelaars.


Bekijk hier de nieuwe video van de ATIS 125 horizontaalwikkelaar met prachtig digitaal display. De ATIS125 is tevens voorzien van LED verlichting die door middel van kleur aangeeft in welke status de machine zich bevind. Een prachtige machine die wij op dit moment nog extra voordelig in de markt kunnen zetten.


De Witt introduceert een nieuwe  Anser U2 SmartONE" dozenprinter standaard voorzien van een cartridge met maar liefst 25,4mm. printhoogte.  De  U2 SmartONE" dozenprinter is zeer geschikt om op dozensluiters, etiketteersystemen en  bandtransporteurs gemonteerd te worden met de meegeleverde ophangbeugels.


Nieuw handmatig omsnoeringsapparaat (accu gevoed) dat uitblinkt in eenvoud, prijs en kwaliteit. Werking d.m.v. een 2-knopsbediening en geschikt om te werken met polypropylene (PP) en polyester (PET) omsnoeringsband. Het hand omsnoeringsapparaat wordt met 1 hand bediend. Binnen enkele seconden spant hij de band automatisch aan, zorgt voor een degelijke vibrolas en snijd de band direct door. Gechikt voor polypropyleen (PP) en polyester (PET) omsnoeringsband van 0.5mm. tot 1.20mm. dikte en 6-16mm. in breedte. Verkoopprijs: € 1.095,00 excl. BTW