Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Inspectie arbeidsmiddelen

Inspectie arbeidsmiddelen middels keuring NEN 3140 en EN 50110

Op het gebied van elektrische veiligheid en in het kader van de ARBO wet is het de taak van de werkgever zorg te dragen dat elektrisch gereedschap, machines en apparaten veilig te gebruiken zijn. Dit kan gerealiseerd worden door middel van de keuring NEN 3140/EN 50110. De inspectie van onze machines dient periodiek uitgevoerd te worden (jaarlijks).

Door inspectie van uw elektrische arbeidsmiddelen kunt u aantonen dat u “veilige” arbeidsmiddelen beschikbaar stelt aan uw werknemers. Vaak wordt dit ook door verzekeringsmaatschappijen in hun polis omschreven.

Na de inspectie ontvangt u een schriftelijk bewijsstuk en een keuringssticker, met daarop de datum van de eerst volgende inspectie. Hiermee kunt u aantonen dat uw installaties aan de wettelijke verplichtingen voldoen.

Waarom testen we?

De noodzaak om draagbare en vast aangesloten apparaten te testen neemt toe, airconditioners, handdroger, elektrische verwarmingselementen en natuurlijk ook onze verpakkingsmachines zijn steeds beter vertegenwoordigd in ons dagelijks leven. Maar, aangezien zij vaak gebruikt worden, brengen ze risico’s met zich mee. De huidige wetgeving dicteert daarom dat alle apparaten in publieke ruimtes periodiek getest moeten worden om hun veiligheid vast te stellen. Wanneer de apparaten beschadigd zijn kan er o.a. brand ontstaan.

Artikel Arbol: https://www.arboportaal.nl/onderwerpen/arbeidsmiddelen/keuring-van-arbeidsmiddelen

Wilt u een inspectie laten uitvoeren? Laat dan u gegevens bij ons achter. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Aanvraag inspectie arbeidsmiddelen

 1. Naam van uw bedrijf(*)
  Ongeldige invoer
 2. Uw naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. Uw telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 4. Uw e-mailadres(*)
  Ongeldige invoer
 5. Aantal machines voor inspectie(*)
  Ongeldige invoer
 6. eventuele opmerking
  Ongeldige invoer
 7. Controle(*)
  Ongeldige invoer

keuringsstickers-met-nen-3140-opdruk-groen.jpg.png

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder andere aan Ahold, Adidas, Schenker, ABB en DSM